Slagerij Biesma

Slagerij Biesma

Slagerij Biesma

Slagerij Biesma

Een begrip in Opeinde en omstreken

Slagerij Biesma bestaat inmiddels al 112 jaar en staat al die jaren voor pure ambacht. Een lange historie.
Waar slagerij Biesma meer dan 100 jaar geleden in Opeinde werd opgericht, is in het nostalgische pand nog altijd de sfeer te proeven van vier generaties vakmanschap, Onze kwaliteit is constant en vindt u terug in al onze producten. Innovatie en duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze werkwijze.

De pure ambacht en het vakmanschap vindt u terug in onze winkel en in onze worstmakerij, waarin wekelijks worstsoorten en vleeswaren worden geproduceerd volgens traditionele recepten.

Maar ook vergeten wij niet te vernieuwen en worden veel producten volgens eigentijdse recepten bereid. Een combinatie waar wij trots op zijn. Onze rookworsten zijn al diverse malen bekroond en zijn uitstekend te combineren met diverse warme maaltijden, maar ook lekker als borrelhapje.

Voor particulieren, maar ook voor het bedrijfsleven kunnen wij heerlijke buffetten, saladeschotels en hapjesschotels verzorgen. Alles geschiedt in overleg en wordt op maat gemaakt.

Wij verwelkomen u graag in onze slagerij.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag

08.00 t/m 18.00 uur

Zaterdag

08.00 t/m 16.00 uur

Zondag

Gesloten





Barbecue

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk assortiment dat bestaat uit diverse specialiteiten. Hierbij kunt u denken aan een eenvoudig barbecueworstje of een lekkere rundersteak. Ook hebben wij diverse pakketten samengesteld, waar u een keuze uit kunt maken. Lees meer >>

Afbeelding

Bedrijfsflim

Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm en neem een kijkje achter de toonbank.

IFrame

   

Wij zijn Noord-Nederlands kampioen van de Spareribs trophy!

De keuring van de vakwedstrijd Spareribs Trophy zit erop en de finalisten van 2021 zijn bekend. Meer dan 80 slagers hebben hun spareribs ingezonden voor deze vakwedstrijd. De slagers-spareribs zijn kritisch gekeurd door een vakkundige jury. ‘Er zijn veel mooie, ambachtelijke producten gekeurd. Wij zijn tot een goede top tien gekomen met de beste spareribs’, laat Ron Kinkelaar weten, coördinator van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht.

Prijzen

Eerder waren wij Europees kampioen en soepenkampioen. Daarnaast zijn diverse producten van ons tijdens vakwedstrijden met goud bekroond.

Lees meer >>

Afbeelding Afbeelding

Historie

Wat meer dan 100 jaar geleden begon...

...met het investeren van een rijksdaalder door Louw Biesma, de grondlegger van het familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een modern slagersbedrijf.

Dat kwaliteit altijd de boventoon heeft gevormd heeft zich in 2001
bewezen: tijdens het 100-jarige bestaan van slagerij Biesma werd het predicaat "Hofleverancier" uitgereikt door de burgemeester van Smallingerland, destijds het 5e slagersbedrijf in Nederland met een dergelijk predicaat! Sindsdien heeft slagerij Biesma natuurlijk niet stil gestaan en werden er vele prijzen binnen gehaald.
In 2011 werd de bokaal voor "de lekkerste gehaktbal van het noorden" gewonnen en wat te denken van de vele prijzen die tijdens de manifestaties allemaal in de wacht werden gesleept.

Waar slagerij Biesma meer dan 100 jaar geleden in Opeinde werd opgericht is, in het nostalgische pand nog altijd de sfeer te proeven van vier generaties vakmanschap, waar kwaliteit voorop staat!

Afbeelding

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.