Slagerij BiesmaSlagerij Biesma |
Buiten zitten met een heater onder de veranda of overkapping, met een dikke sjaal om. Glaasje rode wijn of een winters speciaalbier erbij. Bij koude en winterse temperaturen is barbecuen minstens zo lekker als in de zomer. Het assortiment hoeft niet eens zo te verschillen... Maar als we u mogen adviseren, kies dan eens wat anders.
Heeft u een keramische of barbecue met deksel is een groot stuk vlees een echte aanrader. Door het langzaam te garen met een lekkere rub of marinade wordt het super mals! Vraag tips aan de slager, wij hebben alle kennis in huis en delen deze graag met u. Als u smult van een lekker stukje vlees, kunnen wij daar ook van genieten!
Probeer een tomahawk steak, cote de boeuf of spare ribs. En combineer dat bijvoorbeeld met groente frietjes van pastinaak, zoete aardappel of geroosterde pompoen. De mogelijkheden zijn oneindig en naar ieders smaak aan te passen. Geef er uw winterse bbq draai aan!
Daarnaast is het mogelijk om een barbecue voor grote partijen te organiseren met een grote variatie aan vlees, diverse salades, sauzen en andere barbecuebenodigdheden zodat u nergens meer over na hoeft te denken!
Bij barbecue partijen maken wij gebruik van de Green Egg. Een leuke barbecue die de producten heerlijk gaart. Ook de in winkel maken wij gebruik van de Green Egg. Wekelijks bereiden wij hierop producten als pulled porc, short ribs, rib roast, bavette en procetta!
Vraagt u in de winkel gerust naar de vele mogelijkheden.
Goed bakken is belangrijk! Zorg er altijd voor dat het vlees goed gebakken is. Ga hierbij uit van onderstaande volgorde en let goed op de kleur:
Rundvlees (biefstuk): rosé/rosé
Kalfs/lamsvlees en spiezen: rosé/gaar
Varkensvlees en papilottes: helemaal gaar
Voorgegaarde producten zoals: worstjes, spareribs en kipproducten
U kunt bij ons ook terecht voor uw bedrijfsbarbecue.
Hiervoor bestaan er vele mogelijke opties, naar ieders wens en budget.
Ook borden, bestek, opruimen en schoonmaken nemen wij voor onze rekening.
Wij regelen alles van A tot Z, we hebben zelfs de mogelijkheid tot een heuse bbq-kok! Met deze afbakservice hoeft u dus alleen nog maar te genieten.
Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave.
Heeft u iets te vieren en wilt u gaan barbecueën met meer dan 10 personen, dan kunnen wij een pakket naar wens voor u samenstellen. Zo compleet als u het wilt, verzorgd van A tot Z. Bijvoorbeeld inclusief vlees naar keuze, sausjes, salades, brood, kruidenboter, bestek... wat u wenst. Wij nemen graag de uitgebreide mogelijkheden met u door die wij u kunnen bieden. Wij zorgen er voor dat er iets bijzonders op tafel komt, want een lekkere barbecue is onze specialiteit.
Met ons uitgebreide barbecue-assortiment kunt u naar wens uw eigen barbecue samenstellen. Alle producten zijn van ambachtelijke kwaliteit en supermals. Vertrouwde kwaliteit van de ambachtelijke slager!
Onderstaande prijzen zijn per stuk, tenzij anders vermeld.
Zeer smakelijke spies van het vergeten stukje vlees.
100 gram € 2,95
Heerlijke mals gemarineerde kipdijvlees opgerold in spek
100 gram € 2,10
Een mooi stuk vlees om in zijn geheel te bereiden op barbecue, met als resultaat een lekker mals en sappig stuk vlees van het varken.
Verse beef burger | € 1,75 |
Black Angus burger | € 2,20 |
Entrecôte (100 gram) | € 2,40 |
Bavettespies | € 2,95 |
Runderspies | € 2,95 |
Kip op stok | € 2,15 |
Kip tandoori | € 1,90 |
Kipsaté (3 stokjes) | € 3,00 |
Kipsaté gegaard (3 stokjes) | € 3,15 |
Hawaïspies | € 2,35 |
Kipdijspies met spek | € 2,10 |
Shaslick | € 2,35 |
Hamburger voorgebraden | € 1,35 |
Karbonade voorgebraden | € 2,00 |
Varkensfiletlapje (100 gram) | € 1,65 |
BBQ worst | € 1,35 |
Zwitserse braadworst | € 2,25 |
Varkenssaté (3 stokjes) | € 2,80 |
Golfspies | € 1,95 |
Spareribs gegaard (100 gram) | € 1,75 |
Kinderspies | € 1,55 |
Vegetarische shaslick | € 2,85 |
Vegetarische hamburger | € 2,85 |
Gevulde paprika | € 4,10 |
Vegetarische champignonburger | € 2,85 |
Cheddar mozarella spies | € 3,50 |
Garnaalspies | € 4,00 |
Zalmspies met paprika | € 3,25 |
Pangasiusspies | € 2,00 |
Een groot stuk vlees op de barbecue is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt. Met de lekkerste vlees specialiteiten maakt u het buiten koken nog lekkerder. Een barbecue met deksel is ideaal voor het roosteren van een mooi groot stuk vlees. Natuurlijk krijgt u van ons een bereidingsadvies zodat uw vlees op de juiste wijze bereid kan worden.
Een nieuwe manier van barbecueën. Sinds kort hebben wij ook de OFYR. Een vuur schaal met een grote grillrand. Hierop kunt u barbecueën. De binnen en de buitenkant hebben verschillende temperaturen waardoor u meerder producten kunt bereiden. Het is een sfeervolle barbecue en heel erg geschikt voor een gezellig avondje barbecueën met een grote groep.
Ook is het mogelijk dat de slager hierbij aanwezig is om voor u te bakken. Als wij bij u komen barbecueën is het ook mogelijk dat we de Big Green EGG mee nemen. Hier kunnen we grote stukken vlees op bereiden, bijvoorbeeld een ribroast, porcetta of procureur.
Vraag naar de mogelijkheden in de winkel!
Een OFYR is in bruikleen verkrijgbaar bij aankoop van barbecuevlees bij ons. Eventueel met slager.
Borden, bestek en servetten | € 0,75 |
Tent 8 × 4 | € 45,00 |
Tent 6 × 3 | € 35,00 |
Easy up partytent 3 × 4 | € 30,00 |
Statafel | € 3,00 |
Statafelrokken | € 2,00 |
Buffettafel | € 6,00 |
Buffettafelrok | € 4,00 |
Barbecue inclusief gas en schoonmaak | € 40,00 |
Koekenpan groot, inclusief gas en schoonmaak | € 40,00 |
Koekenpan klein, inclusief gas en schoonmaak | € 40,00 |
OFYR exclusief hout | € 40,00 |
OFYR inclusief hout | € 50,00 |
Extra gasfles | € 17,50 |
Het varken is in 24 uur langzaam gegaard in de rookkast waardoor hij heerlijk mals en licht gerookt is. De slager komt hem voor u opsnijden. Hij vertelt jullie over het varken en zal hem op een vakkundige manier voor jullie uitsnijden. Het speenvarken kan in combinatie met een buffet of barbecue. Om het speenvarken aan ´t spit compleet te maken, leveren wij ook salades, stokbrood en sausjes.
Wees er tijdig bij, zodat je gegarandeerd een heerlijk stukje vlees hebt. Minimaal 2 weken van te voren bestellen.
Mogelijk vanaf 20 personen.
Prijzen op aanvraag.
Ook verrassend lekker als alternatief aan 't spit: lam aan het spit!