Wâldfeintsjes

Boppe boekehout rikke spesjale droege woarst út De Wâlden. Hofleveransier en Ambachtlik slachter Biesma fan De Pein brûkt foar dizze Wâldfeintsjes kowefleis fan duorsum wurkjende boeren en Giele Wâldbeantsjen. Elk feintsje hat syn eigen aard en smaak, mei fijne krûden en Trynwâldster Flearbeiewyn.
Boven beukenhout gerookte verfijnde droge worst uit De Friese Wouden. Hofleverancier en Ambachtelijk slager Biesma uit Opeinde gebruikt voor deze Wâldfeintsjes rundvlees van duurzaam werkende boeren en Giele Wâldbeantsjes. Elk feintsje heeft zijn eigen aard en smaak, met fijne kruiden en Trynwâldster Flearbeiewyn.




Gauke
Ingrediënten
Rundvlees (circa 70%)
Giele Wâldbeantsjes (circa 30%)
Trynwâldster Flearbeiewyn
Zout
Gemengde specerijen
Knoflook
Gerke
Ingrediënten
Rundvlees (circa 70%)
Giele Wâldbeantsjes (circa 30%)
Trynwâldster Flearbeiewyn
Zout
Gemengde specerijen
Kruidnagel
Gurbe
Ingrediënten
Rundvlees (circa 70%)
Giele Wâldbeantsjes (circa 30%)
Trynwâldster Flearbeiewyn
Zout
Gemengde specerijen
Oregano