Worstmakerij


In onze worstmakerij bereiden wij bijna al onze worstsoorten en vleeswaren volgens traditioneel en eigentijds recept. De kwaliteit en het ambacht vindt u terug in onze producten.

Droge worstsoorten

Droge worst
Deze wordt volgens traditioneel recept bereid en vervolgens op turf of op eikenhout gerookt.

Nieuw: droge worst met Berenburg

Nieuw: Milano's
Droge Mediterraans gekruide worstjes.

Nieuw: Wâldfeintsjes
Droge worst op basis van puur rundvlees.
Een streekproduct met gele woudbonen (soort bruine bonen; biologisch geteeld)
In 3 variaties: Gauke, Gerke en Gurbe.
Lees meer >>

Toppers
  • Leverworst
  • Droge worst; diverse soorten
  • Zeeuws spek
  • Gebraden gehakt soorten
  • Grillworst
  • Snijworst
  • Milano
  • Gebraden runderrollade
  • Gebraden varkensrollade
  • Gebraden kalfsrollade
  • Gebraden kiprollade
  • Gebraden rosbief
Specialiteiten
  • Tiroler ham
  • Gebraden gehakt met komijn
  • Casselerrib


Prijzen

Noordelijke Slagers Manifestatie 2017
7 van onze producten zijn bekroond met GOUD met STER!

  • Gebraden gehakt met komijn
  • Kalfsrollade
  • Prei gehaktschotel
  • Opeinde ovenschotel
  • Pulled porc van Green Egg
  • Milano
  • Droge worst Beerenburg

2 van onze producten zijn bekroond met GOUD!

  • Tiroler ham
  • Frisse kipsalade

Lees meer >>

Slavakto 2015
Tijdens de Slavakto hebben wij meegedaan met de internationale vakwedstrijden.
Wij werden met 6x goud met ster bekroond.
In 2012 waren wij 2e bij de verkiezing van de lekkerste gehaktbal van Nederland!

Arnhem Rookworststad 2011
Winnaar innovatiewedstrijd bij Arnhem Rookworststad 2011.