Kalfsvlees


Kalfsvlees is een stukje vlees met een fijne smaak en een laag vetgehalte. Over het algemeen is kalfsvlees ook magerder dan rundvlees. Toch is het erg smaakvol om bij de bereiding een klein randje vet aan het vlees te laten zitten, daar wordt het vlees sappiger en malser van.

Verder heeft kalfsvlees het voordeel dat het snel en gemakkelijk te bereiden is. Gebruik bij de bereiding ook geen sterke kruiden, dat zou ten koste gaan van de zachte smaak van het vlees. Wilt u er graag een sausje bij, dan adviseren wij een lichte saus.

Kalfsvlees is prima te combineren met aardappeltjes of pasta.

Op bestelling kunnen wij een ruim assortiment kalfsvlees leveren. Onze kalfsrollade is een echte aanrader. Soms vindt u kalfsvlees vers in onze toonbank.


In ons assortiment
  • Kalfsrollade
  • Kalfskotelet
  • Kalfsrosbief
  • Kalfsschnitzel
  • Kalfsoester
  • Kalfspoulet
  • Kalfsschenkel (voor osso bucco)
  • Kalfsentrecote